בשעות הצהריים והערב ניתן להתרשם, ליהנות ולשבוע(!) ממגוון סלטי הבית המוגשים ללא הגבלה, כיד המלך, וכן ממנות כמו קוביות סלמון בטחינה, איקרה, כרובית מטוגנת, או לבבות ארטישוק, המוגשות כראשונות; מעיקריות דגים כגון בורי, סיבס, מושט, פילה אנטיאס ועוד באופני הכנה לבחירתכם – דג שלם בתנור עם רוטב לימון ושמן זית, פתוח בגריל או מטוגן בשמן עמוק; כשלחובבי הבשר מציעים במסעדה סטייק פרגית, קבב טלה, המבורגר ביתי, צלעות טלה ועוד; ויש גם מנות מיוחדות לילדים.
ב"בני הדייג" בחדרה ישמחו גם לארח אירועים פרטיים מכל סוג ובכל ימות השנה, עם תפריט האירועים שבו מככבות מנות הדגים המפורסמות של המסעדה, וכן מנות בשרים איכותיות וסלטים מעולים, כמו שרק ב"בני הדייג" יודעים להכין.